Vastelastenbesparing.nl onderhandelt continu met alle energieleveranciers om de beste deals voor u en onze 50.000 leden te krijgen. Die rangschikken we vervolgens op basis van prijs en klanttevredenheid.
Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren bieden we u altijd de allerbeste deal zonder dat u zelf hoeft te gaan vergelijken. We rekenen u ook direct voor welke besparing u heeft ten opzichte van uw huidige overeenkomst. Zo weet u altijd precies wat u kunt gaan besparen en kunt u zelf kiezen of een overstap interessant voor u is.


Vandaag maakte 98 mensen een besparing

 

Uw energiecontract

Elke maand betaalt u al snel meer dan €100 voor uw energie. Het is daarom verstandig om regelmatig uw energieprijzen te vergelijken. Zo maakt u uw energiekosten niet hoger dan nodig.

Wilt u blijvend besparen?

Maak dan gebruik van onze Contract Check, wij vergelijken dan ieder jaar voor u weer de aanbiedingen van dat moment met uw huidige tarieven en zorgen dat u altijd de scherpste energietarieven heeft.
Past dat niet bij u? Vergelijk energie dan gewoon als u een financiële meevaller kunt gebruiken of als het u uitkomt.

De mogelijkheden

U kunt verschillende persoonlijke voorkeuren aan ons doorgeven.
Zo zullen we u altijd vragen of u het belangrijk vindt dat de energieleverancier waar u voor kiest gebruikt maakt van groene energiebronnen.
Daarnaast kunt u kiezen voor een korte termijn contract van 1 jaar. Hiermee heeft u vaak de scherpste tarieven.
Ook kunt u kiezen voor een contract voor langere tijd (2 of 3 jaar), een slimme keuze als de verwachting is dat de energietarieven de komende jaren fors zullen gaan stijgen.
We adviseren u graag bij uw keuze.

Wanneer kunt u overstappen?

Als u een energiecontract voor onbepaalde tijd (zonder einddatum) heeft, kunt u elk moment overstappen. Heeft u een vast energiecontract? Dan kunt u vanaf 3 maanden voor de einddatum van uw energiecontract beginnen met energie vergelijken en het regelen van uw overstap.

Wij vergelijken onder andere: