Vastelastenbesparing.nl onderhandelt continu met alle providers voor internet, tv en bellen om de beste deals voor u en onze 50.000 leden te krijgen. Die rangschikken we vervolgens op basis van internetsnelheid, tv aanbod, prijs en klanttevredenheid.
Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren bieden we u altijd de allerbeste deal zonder dat u zelf hoeft te gaan vergelijken. We rekenen u ook direct voor welke besparing u heeft ten opzichte van uw huidige overeenkomst. Zo weet u altijd precies wat u kunt gaan besparen en kunt u zelf kiezen of een overstap interessant voor u is.


Vandaag maakte 68 mensen een besparing

 

Uw internet, tv en bellen aanbieder

De wensen voor uw internetverbinding en tv aanbod kunnen heel divers zijn. We geven u graag een aanbod dat past bij uw persoonlijke voorkeuren, zodat u de juiste keuze maakt.

Zo kunnen onderstaande vragen belangrijk zijn bij uw keuze:
– Hoe vaak en hoe intensief wordt de internetverbinding bij u thuis gebruikt?
– Welke televisiezenders kijkt u graag? En wilt u die ook in HD?
– Welke extra TV opties of aanvullende zenderpakketten wenst u: denk hierbij aan Begin Gemist, Video on Demand, Online tv kijken, Fox Sports en Ziggo Sport.
– Belt u via de vaste telefoon? Wist u dat als u gemiddeld meer dan 5 minuten per dag belt met uw vaste telefoon dat dan een onbeperkt belpakket vaak voordelig is?

Waarom overstappen?

Heeft uw internetprovider weer een storing gehad en bent u er nu echt klaar mee?
Zijn de prijzen weer verhoogd en is het deze keer de druppel?
Of wilt u simpelweg een snellere internetverbinding? Wat de reden ook is, het is tijd voor wat nieuws.
Niet alle providers leveren internet, tv en bellen in heel Nederland. Het kan dus zijn dat de problemen die u ervaart komen doordat uw huidige internetprovider onvoldoende dekking heeft op uw adres.
We kijken graag met u naar de beste verbindingen voor uw persoonlijke situatie.

Wanneer kunt u overstappen?

U gaat altijd een overeenkomst (meestal voor de duur van 1 jaar) aan met uw provider voor internet, tv en bellen. Als u al meerdere jaren klant bent bij uw huidige provider en hier niets meer aan gedaan heeft, dan is uw overeenkomst maandelijks opzegbaar.
Twijfelt u? Controleer dan wanneer uw huidige overeenkomst afloopt voordat u overstapt. Als de einddatum van uw overeenkomst verder dan 1 maand in de toekomst ligt, dan kunt u tijdens uw bestelling aangeven dat u het nieuwe abonnement wilt laten ingaan op de laatste dag van uw huidige overeenkomst.

Wij vergelijken onder andere: