Weer prijsverhoging bij Ziggo en KPN per 1 juli 2018; miljoenen Nederlanders contractvrij

Door de prijsverhogingen van Ziggo, KPN, Telfort, XS4ALL en Delta zijn miljoenen Nederlanders contractvrij met hun internet, tv en vast bellen abonnement.

Al jarenlang verhogen grote providers zoals Ziggo, KPN en haar dochters Telfort en XS4ALL hun prijzen in juli. Hierdoor zijn nu jaarlijks miljoenen huishoudens contractvrij. Dit zorgt ervoor dat in mei en juni jaarlijks een forse toename is in het aantal overstappers vanaf de providers (met name KPN en Ziggo) die hun prijzen ophogen.
Een overstap naar een andere provider zorgt sowieso altijd voor een mooie korting die je als nieuwe klant krijgt, maar zorgt ook op de langere termijn voor een besparing, doordat de maandelijkse lasten in veel gevallen fors lager zijn. Dat terwijl de internetsnelheid en het aantal tv zenders veelal exact het zelfde is.
Uit onderzoek van Vastelastenbesparing.nl blijkt zelfs dat Ziggo en KPN klanten inmiddels meer dan honderd euro per jaar meer moeten betalen voor hun Alles-in-1 pakket dan dat 5 jaar geleden was.

Prijsverhogingen Ziggo
Ziggo voert prijsverhogingen door voor bijna al haar pakketten per 1 juli. Voor de meeste abonnementen komt de prijsverhoging neer op €2,- euro per maand. Ook de beltarieven wijzigen. Zowel de start- als beltarieven gaan van €0,11 naar €0,12 per gesprek en minuut.

Prijsverhogingen KPN
KPN verhoogt per 1 juli de tarieven van haar internet, tv en bellen abonnementen met €2,50 per maand. Daarnaast hoogt KPN het bel- en starttarief op naar €0,13 per minuut en gesprek.

Prijsverhogingen XS4ALL
XS4ALL verhoogt per 3 juli haar tarieven en voert enkele zenderwijzigingen door. Daarnaast hoogt XS4ALL het bel- en starttarief op naar €0,13 per minuut en gesprek.

Prijsverhogingen Telfort
Telfort hoogt per 1 juli voor bestaande klanten die een Internet Standaard (50Mb) contract af hebben gesloten na oktober 2016 de tarieven met €2,50 per maand op. Klanten met een ouder contract krijgen ook te maken met verhogingen. Daarnaast hoogt Telfort het bel- en starttarief op naar €0,13 euro per minuut en gesprek.

Stap nu over!
Bent u de prijsverhogingen zat?
Heeft u slecht werkend internet?
Of heeft u op plekken in uw huis een slechte Wifi verbinding?
Doe er wat aan en laat ons voor u bekijken welke mogelijkheden en andere pakketten er voor u zijn die passen bij uw behoeftes.
Laat uw gegevens achter op deze pagina en we nemen binnen 24 uur contact met u op.